Våra tjänster

Vi kan stå till tjänst med att ta fram ritningar till dig som behöver det för ditt bygglov, eller om du behöver underlag för något eget projekt som du skall genomföra.
Vi kan erbjuda hjälp med att ta fram ritningar för nybyggnation, tillbyggnation och ombyggnad av bostäd

Hur går det till?

Vi inleder alla uppdrag genom att tillsammans med dig gå igenom vad du ska bygga och vad vi behöver för underlag för att göra ritningarna.
Vi tar fram planer, fasader, sektion och situationsplan så ni får kompletta underlag för att söka bygglov. I detta skede kan vi också hjälpa er i er dialog med aktuell kommun för att undersöka vad som behövs för er ansökan och vad det finns för möjligheter för byggnation i just ert fall.
som privat villaägare kan det vara dyrt att anlita utbildade arkitekter och konstruktörer när ni står inför en utbyggnad, ombyggnad eller nybyggnad av er villa. Det kan också upplevas som en djungel att ta sig igenom de kommunala byggreglerna och ansöka om bygglov inför ett byggprojekt.
Vi hjälper dig hitta kontrollerade tjänsteföretag som kan hjälpa dig i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening. Beskriv ditt behov och ta emot offerter från oss.